• TRIMAD d.o.o, Tbilisijska 57, 1102 Ljubljana

FB

Varnostno razpočni diski

Podjetje Trimad je ekskluzivni zastopniki razpočnih diskov podjetja Zook na slovenskem trgu

Podjetje Trimad je ekskluzivni zastopniki razpočnih diskov podjetja Zook na slovenskem trgu. Podjetje Zook je vodilno podjetje na trgu z več kot 90-letnim strokovnim znanjem na področju proizvodnje visokokakovostnih kovinskih in grafitnih razpočnih diskov kot tudi drugih izdelkov za razbremenitev tlaka. Najsodobnejši obrati za proizvodnjo se nahajajo v ZDA in Kanadi. V prodajnem programu diskov lahko ponudimo celovite rešitve za izbiro diska in dimenzioniranje izdelkov, ki so najbolj primerni za katerokoli aplikacijo, ki jo uporabljate.

Varnostni ventili

Visokotlačni ali proporcionalni vzmetni varnostni ventili, prirobnični nastavki, zunanji ali notranji navoj, ravne ali kotne izvedbe, material lito železo, lito jeklo, nerjaveče jeklo, bron, z vzmetno dvižno ročico, s plinotesnim vzmetnim gumbom ali z zaporno kapico, dodatno z TOV certifikatom, za različne medije in načine uporabe, z začetnim pritiskom do 630 bar.
Ponudimo vam lahko večino znanih proizvajalcev varnostnih venitilov kot tudi alternative že obstoječim in vgrajenim. Na voljo so tudi vsi potrebni certifikati o nastavitvi in materialih.