• TRIMAD d.o.o, Kamniška c., 1230 Domžale

FB

KROGELNI VENTILI

Zastopamo podjetje Klinger Fluid control in celoten prodajni program krogelnih ventilov.

Krogelni ventili Klinger so multifunkcijski, zasnovani za uporabo pri daljinskem ogrevanju, podzemni vgradnji, kogeneracijskih elektrarnah, črpalnih postajah, hidroelektrarnah in splošni gradnji. So najbolj varna in zanesljiva izbira, brez vzdrževanja.

Široka ponudba vseh vrst in tipov krogelnih ventilov (enodelni, dvodelni, trodelni) in vseh priključkov (varilni, navojni, prirobnični).

ZAPORNI ROČNI VENTILI

Zastopamo podjetje Klinger Fluid Control, ki je s ponudbmo KVN zapornih ventilov vodilno na tem področju že skoraj 100 let.

Edinstveno zasnovan tesnilni sistem, s stopnjo tesnosti razreda A1, uvršča Klinger zaporne ventile na prvo mesto tovrstnih zapornih elementov. So najbolj varna in zanesljiva izbira, brez vzdrževanja.

Različni tipi priključkov (prirobnični, navojni, varilni) in materialov, tako po standardu DIN, kot standardu ANSI, omogočajo ustrezno rešitev za prav vsakega uporabnika. Možne tudi posebne izvedbe – TA luft, razmaščeni ventili za kisik, ventili s pogoni, grelni plašč.

KVN  / KVMN / KVSN Klinger zaporni ventili

V ponudbi tudi široka paleta ostalih proizvajalcev in izvedb zapornih ventilov – glede na potrebe in zahtevnost procesa (batni zaporni ventil, ventil z mehom, zaporni ventil z membrano, gumirani zaporni ventil, iglični zaporni ventil, poševni (Y) zaporni ventil, visokotlačni ventil).

TRI-EKSCENTRIČNE ZAPORNE LOPUTE ZWICK

Zastopamo podjetje ZWICK Armaturen, ki je vodilni proizvajalec zapornih loput, saj njihovi produkti izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti – tudi za najzahtevnejše pogoje!

ZWICK proizvodni program zajema več vrst loput:

ZAPORNE LOPUTE

Ponujamo najrazličnejše opcije zapornih loput – medprirobnične, z navojnimi ušesi, sredinska ali ekscentrična vpetost, z ročico, polžnim, motornim ali pnevmatskim pogonom. Na voljo različni materiali, primerni za vodo (sanitarno, pitno, morsko), paro, olja, pline, visoke temperature in ostale zahtevne procesne medije. Ohišje iz litega železa, sive litine, litega jekla, nerjavečega jekla, aluminija, medenine PVC-ja. Material tesnil EPDM, NBR, Viton, PTFE, kovinsko tesnjenje. Ob dobavi zapornih loput, dobavimo tudi vse ustrezne certifikate; opcija je tudi Atex certifikat za eksplozivne medije in ACS za pitno vodo.

.

ZASUNI

Zasuni iz litega jekla, nerjavečega jekla, zasuni z nožem , nerjaveči in medeninasti zasuni z navojem.

NEPOVRATNE LOPUTE

Nepovratne lopute na voljo z enojnim ali dvojnim diskom. Običajne medprirobnične, Swing (navojni ali prirobnični priključki), Wafer, Wafer swing različnih proizvajalcev in materialov. Na podlagi vaših zahtev, lahko ponudimo različne materiale, primerne za različne procesne pogoje – medenina, karbonsko jeklo, lito jeklo, nerjaveče jeklo, polipropilen, z mehkim ali kovinskim tesnjenjem.

NEPOVRATNI VENTILI

Ravna ali V – izvedba, ventili s kroglo (gumirana ali prevlečena z vitonom) ali vzmetjo, prirobnični ali navojni priključki. Nepovratni ventili s sesalnim košem ali sesalni koši samostojno. Materiali GG25, GG40 ali nerjaveče jeklo. Opcije tudi za pitno vodo.